Matka maailman ympäri suoraan kotoa

Matkaa maailman ympäri

Haluaisitko sinä juuri nyt matkailla? Moni meistä haluaisi tehdä sitä juuri nyt, mutta valitettavasti se ei tässä vaiheessa ole kaikille mahdollista.

Etenkin niillä ihmisillä, jotka kuuluvat riskiryhmiin erinäisten tautien johdosta saattaisi olla juuri nyt kova hinku päästä maailmalle. Vaikka maailmalle ei fyysisesti pääsekään, on mahdollista reissata tunteiden maailmaan.

Useat eri kohteet ovat avanneet virtuaaliset ovet kävijöilleen. Näiden vinkkien avulla saat varmasti päivääsi kaivattua piristystä tai ainakin tekemistä hetkeksi. Eiköhän lähdetä matkalle maailman ympäri!

Las Vegasin tunnelmaa verkossa

Rakastatko juuri sinä sitä tunnetta, kun oikein koko vatsan pohjaa kutittaa. Oletko juuri sellainen henkilö joka rakastaa huutaa? Jos vastasit edes toiseen väittämistä kyllä, on seuraava kohde juuri loistava paikka sinulle.

Suomalainen www.kasinot-ilman-rekisteroitymista.com on portaali, jonka kautta löydät kaikki mukavat paikat pelaamista varten. Sen avulla voit lajitella useista eri sivustoista juuri sinulle mieleisen. Näiden pelipaikkojen avulla pääset varmasti kokemaan juuri sellaisia tunteita, kuin Las Vegasissa konsanaan.

Vaikka aivan alueen loistoon ei päästäkään, ovat voitot sitäkin mukavampia!

Arvaa missä olet

Jos sinä pidät kartoista sekä niiden tutkimisesta, voit pelata GeoGuesser peliä. Se on loistava tapa miettiä esimerkiksi sellaisia paikkoja tai valtioita joissa voisit pelata.

Jos et ole koskaan ennen pelannut GeoGuesser peliä, voit katsoa siitä videoita. Ymmärrät varmasti nopeasti sen, että mistä pelissä oikein on kyse.

Käytännössä peli toimii siten, että sinulle näytetään satunnainen kuva jostakin päin maailmaa. Tämän jälkeen sinun tulee joko arvata tai tietää se, että mistä kuva on otettu. Parhaan määrän pisteitä kerännyt pelaaja kruunataan voittajaksi.

Tässä on juuri sellainen peli, jota on erittäin mukava pelata ystävien kanssa tylsien iltojen aikana. Voitte vaikka ottaa toisistanne mittaa siinä, että kuka onkaan se matkailijoista parhain.

Joskus pelissä pääsee myös reissaamaan tuttuihin paikkoihin. Jos haluatte tehdä pelistä hieman reilumman esimerkiksi perheen pienimmille, kannattaa silloin valita koko maailman sijasta alueeksi vain Suomi. Näin nuoremmatkin pelaajat voivat ottaa osaa tähän ratki riemukkaaseen peliin.